KoRF-Kominski online Radio Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jerko Drljo Žuti

Go down

Jerko Drljo Žuti Empty Jerko Drljo Žuti

Postaj  Guriš 01.06.23 17:00

Jerko Drljo Zuti - Jerko Drljo Zuti_2004
Jerko Drljo Žuti Jerkodrljozuti-jerkodoifrg
01 - Ti Si Mali Vrag.mp3                                                                            
02 - Stani Neretvo Hladna Vodo.mp3                                                                  
03 - Covjek Bez Adrese.mp3                                                                          
04 - Hej Mala Seceru.mp3                                                                            
05 - Ljubi Redom.mp3                                                                                
06 - Pomozi Mi Ucini Mi.mp3                                                                        
07 - Moje Srce Pati.mp3                                                                            
08 - Kradem Bogu Dane.mp3                                                                          
09 - Pronasao Sam Sebi Blago.mp3                                                                    
10 - Lutam Svijetom.mp3                                                                            
11 - Prijatelji Moji Mili.mp3                                                                      
12 - Momak Srca Vruca.mp3                                                                          
13 - Odavno Te Nema.mp3                                                                            
14 - Svatovska.mp3                                                                                  

https://krakenfiles.com/view/D9SfvHCmTX/file.html

Jerko Drljo Zuti - Zapjevajmo Generacijo_2007
Jerko Drljo Žuti Jerkodrljozuti-zapjevs3et7
01 - Zapjevajmo Generacijo.mp3                                                                      
02 - Idi Idi Idi S Njime.mp3                                                                        
03 - Jaoj Meno Jaoj Meni.mp3                                                                        
04 - Vatrogasac Luka.mp3                                                                            
05 - Ljepotica Zavodnica.mp3                                                                        
06 - Mirjana.mp3                                                                                    
07 - Da Da Ti Si Ta.mp3                                                                            
08 - Opija Me Opija.mp3                                                                            
09 - Hajde Mala Dodi.mp3                                                                            
10 - O Godine Moje O Godine Tvoje.mp3                                                              

https://krakenfiles.com/view/UJVqkeKKX0/file.html
Guriš
Guriš
Co-Administrator
Co-Administrator

Broj postova : 1674
Registration date : 18.02.2008

[Vrh] Go down

[Vrh]